Inne på “Inställningar” under “Grundinställningar”.
Detta går även att göra i efterhand, men tänk på att du måste meddela era deltagare själv. Detta gör du enklast genom att skicka ut ett mejl till alla deltagare inne på deltagarsidan, klicka på “Skicka mejl”.  

Hittade du svaret?