När du väljer att lägga till användare i ditt Memlinkonto får du alltid välja en användartyp. Dessa tre användartyper kan du välja på:

• Event - Denna användartyp får bara tillgång till utvalda events och kontaktlistor.
  • Företagskonto - Denna användartyp har tillgång till allt, utom att hantera andra användare.
  • Klientkonto - Denna användartyp kan enbart logga in och granska, inte ändra något.

Frågor?
Hör av dig till oss på hello@memlin.com, 010-5517600 eller tryck på den blå chattrutan här nere till höger, så hjälper vi dig så fort vi kan.