Påminnelse arrangemang
Skickas till alla som har status ja och är tänkt att påminna om eventdagen, till exempel dagen innan eller när man själv väljer att skicka en påminnelse.

Påminnelse svar går endast att skicka till de som inte har svarat på inbjudningsmailet ännu, alltså de som har status skickat eller öppnat

Frågor?
Hör av dig till oss på hello@memlin.com, 010-5517600 eller tryck på den blå chattrutan här nere till höger, så hjälper vi dig så fort vi kan. :)