Bjuda in till event

Det finns olika sätt att bjuda in deltagare på. Ett alternativ är att dela den så kallade spridningslänken (som går till landningssidan/svarssidan). Ett annat alternativ är att skicka personliga inbjudningar till en deltagarlista. Denna kan man t.ex. importera via en excel fil. Därefter är det bara att "Välja alla" och trycka på “Skicka inbjudan”. När man skickar en personlig inbjudan så får man mer spårbarhet i systemet.