Skapa och skicka mail

Du hittar och designar ditt inbjudningsmail inne på “Bygg” → “Inbjudningar" → “Inbjudningsmail”. Detta är det email som kommer skickas när du sedan trycker på “Skicka inbjudan” inne på deltagarsidan.

För att skapa en påminnelse att svara/osa så gör man även det på “Bygg” → “Inbjudningar" men väljer istället att lägga till en "Påminnelse för inbjudnings email”. Denna byggs upp på samma sätt som inbjudningsemailet!