Fakturor och inbetalningar via Memlin

Fakturering fungerar utmärkt via Memlin! Låt era deltagare välja att betala via kort eller via faktura när dom fyller i sin anmälan. Vid fakturering så skickas det ett separat email med en pdf-faktura. Detta gör att deltagaren kan välja att fakturan skall gå till en annan emailadress, t.ex. företagets ekonomiavdelning.

Detta mail bygger man upp på “Bygg” → “Utökade inställningar" → “Redigera mail” → “Fakturamail”.

Har ni redan ett faktureringsprogram? Hör av er till oss för att se om det går att integrera med Memlin!