Bekräfta deltagare 

Bekräfta deltagare betyder att administratören för kontot måste manuellt bekräfta varje deltagare innan de får ett bekräftelsemejl. Detta gör ni genom att trycka på “Bekräfta” som dyker upp som status inne på deltagarsidan när de har anmält sig. 

Hittade du svaret?