Det går alldeles utmärkt att duplicera äldre event (detta gör du genom att klicka på de "tre prickarna" vid Åtgärd).

Förutom en kopieringsfunktion så finns även ett mallsystem som gör att ni kan skapa en mall av ditt event, och på det viset snabbt komma igång nästa gång.

Ifall det är samma information men olika datum så kan du skapa återkommande biljetter istället, vilket gör att du kan skapa flera biljetter samtidigt. Detta gör du genom att gå in på "Biljetter" och trycka på “Återkommande”.