Inne på “Bygg” under “Grundinställningar”.
Detta går även att göra i efterhand, men tänk på att du måste meddela era deltagare själv. Detta gör du enklast genom att skicka ut ett mejl till alla deltagare inne på deltagarsidan, välj de deltagare du vill skicka till (t.ex. filtrerat på alla som tackat ja) och klicka därefter på "Send" → “Skicka mejl”.  Här får du sedan skriva in den text och layout du vill ha på ditt informationsmail.

Hittade du svaret?