När du väljer att lägga till användare i ditt Memlinkonto får du alltid välja en användartyp. Dessa tre användartyper kan du välja på:

• Eventarrangör - En eventarrangör får tillgång till utvalda events och adressbokslistor. Admin ställer in vilka begränsningar som skall gälla för eventarrangören. Rekommenderas särskilt om din verksamhet behöver ge en person utanför verksamheten tillfällig tillgång till ett eller flera events.

• Företagskonto - Denna användartyp har tillgång till allt, utom att hantera andra användare.

• Klientkonto - Denna användartyp kan enbart logga in och granska, inte ändra något (endast läsrättigheter). Används främst för att checka in QR-koder, dra ut rapporter och ha koll på Memlins dynamiska deltagarlistor inför, under och efter ett event.

Frågor?
Hör av dig till oss på hello@memlin.com, 010-5517600 eller tryck på den blå chattrutan här nere till höger, så hjälper vi dig så fort vi kan.