Om QR-kodsincheckning ingår i ert abonnemang så kan ni lägga till QR-koder så här.

För att lägga till QR-kod till ditt bekräftelsemail:

Gå till ditt event → "Bygg" → "Bekräftelsemail" och klicka på "Ändra".
Här redigerar du mailet och kan enkelt lägga till ett element med QR-koden via den blå "Lägg till" menyn. QR-koden ligger under avsnittet "Innehåll" i menyn.

Du kan även lägga till QR-kod i emailtypen "Påminnelse om arrangemang", däremot inte i mailtyper som inbjudningsmail eller OSA-påminnelser, eftersom en bokning krävs för att få QR-kod.

Lär dig mer i videon nedan, där vi går igenom hur du lägger till QR-koden, hela vägen till att du scannar av din deltagares QR-kod med vår iphone app Memlin Organizer.