Memlin är ett flexibelt eventsystem

Memlin är en administrativt effektiv lösning med en professionell framtoning som kan användas med systemen du redan idag använder. Du kan skapa och hantera olika typer av event från din webbläsare och snabbt mottaga betalningar online för varje deltagare.

I Memlin kan du hantera kostnadsfria event, prissatta event och “visnings”-event där du enbart vill visa information utan att ta emot registreringar. Vill du ha en mix? Inga problem. Systemet fungerar även för arrangemang med flera datum och olika prisalternativ.

Det handlar inte bara om att effektivisera, utan om att imponera! Skapa minnesvärda inbjudningar som gör skillnad och ökar deltagarantalet. Använd bilder, text och videos i er kommunikation med företagets egna grafiska profil.

Ett eventsystem kan även kallas eventhanteringssystem, konferenssystem, anmälningssystem, registreringssystem, deltagarhanteringssystem - kärt barn har många namn!

Vad kan man göra i ett eventsystem som Memlin?

Ett urval av alla möjligheter;

• Tidsbokning

• Svarssidor

• Landningssidor

• Tillval

• Biljetter

• Påminnelser

• Check-in app

• Väntelista

• Statistik

• Medföljande gäster

• Olika att-göra-listor

• Lägga till användare och tilldela olika rättigheter.

• Automatisera SMS och mail

• Dynamiska svarsformulär

Ta reda på mer här!
__________________________________________________________________

Fortsätt till nästa: Varför Memlin?