Memlin är ett eventsystem som inte bara avlastar ert administrativa arbete, utan även överträffar förväntningar och ökar ert deltagarantal. Minska det manuella arbetet och ha mer tid över till annat.

Några av många fördelar med Memlin är;

• Kom igång på 30s!

• Memlin är ett molnsystem med högsta säkerhet, som fungerar med systemen du redan använder.

• GDPR-anpassat.

• Automatiserat. Spara tid & resurser.

• Full kontroll hela vägen. Både för dig, teamet & deltagarna.

• Ett flexibelt system, ständigt i utveckling för att hela tiden skapa så smidiga arbetsflöden som möjligt.

• Inga långa avtal eller dolda avgifter.

• Snabb & effektiv svensk och engelsktalande support.

• Inga förkunskaper krävs, vem som helst i företaget kan bli en professionell arrangör.

Var kan du använda Memlin?

Det enda du behöver är en webbläsare och en uppkoppling. Memlin är byggt från grunden av erfarna utvecklare och kan användas tillsammans med andra system genom vårt kraftfulla API.

Vill ni anordna möten, utbildningar och andra typer av företagsevent på ett enkelt och professionellt sätt, testa Memlin! Helt gratis i 14 dagar, därefter nedgraderas kontot automatiskt och din data raderas om du inte väljer att uppgradera inom 30 dagar.

__________________________________________________________________

Fortsätt till nästa: Hur kan du arbeta i Memlin?