Absolut, det är bara fantasin som sätter stopp. Vi har användare som använder Memlin som ett enkätverktyg, bokningssystem, databas och nyhetsbrevstjänst.

Memlins grund ligger i att användas till inbjudningar, anmälningar och hantering av deltagare - före, under och efter ett event. Men funktionaliteten och styrkan i Memlin gör att systemet kan användas till så mycket mer. Till exempel samla in information av medarbetare eller hålla koll på samarbetspartners.