För att kunna börja ta betalt i Memlin så måste du antingen ha fyllt i fakturauppgifter på ditt konto alternativt aktiverat "Stripe" (Kortbetalning).

Gå därefter in på eventet som du vill ha betalbiljetter på och välj "Utökade inställning" -> "Prissatt" -> "Aktivera pris på biljetter".

Ställ därefter in om dina deltagare ska kunna betala via kort eller faktura.

Gå sedan till "Eventdatum & biljetter" -> "Biljettinställningar" och klicka på "Ändra". Här ställer du in både datum och pris på ditt event!

Skriv till oss i chatten så kan vi prata mer om alla oändliga möjligheter med prissatta event.