Ibland behöver man skicka iväg ett snabbt meddelande, kanske lite extra information eller något på studs till sina deltagare. Detta klarar du enkelt genom Memlins deltagarlista.

1. Gå till deltagarlistan

2. FIltrera ut och markera alla deltagare som du önskar inkludera i ditt utskick.

3. När du markerat deltagare ser du att "Skicka"-knappen lyser upp.

4. Klicka på den och välj "Skicka mail".

5. Då öppnas mailbyggaren där du skriver ihop ditt meddelande, designar efter önskemål från grunden eller använder din favoritmall.

6. När du är nöjd med ditt innehåll är det bara att skicka iväg!